دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۲۰۵۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۶

روزنامه دولت علیه یک فیلم سینمایی

اخیراً تهیه کننده فیلم «چپ، راست» که حاشیه‌هایش از جشنواره فجر سال قبل شروع شده بود در اعتراض به نظر شورای پروانه نمایش که برای نمایش عمومی فیلم خواستار بازبینی و اصلاح فیلم شده بود، جنجال به راه انداخته؛ جنجالی که در عملکرد او سابقه داشته است.

له گزارش آوای خزر،روزنامه ایران نوشت: در مورد جدید جاروجنجال این تهیه کننده ، نکته جالب این است که این فیلم در دولت قبل هم از سوی شورای پروانه نمایش مشمول اصلاحات شده بود و سازندگان فیلم در همان زمان هم از اصلاح فیلم سر باز زده بودند. به واقع جنجال‌ها و بیانیه‌نویسی تهیه کننده فیلم بیش از آنکه متوجه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم باشد، منازعه‌ای است که باید در دولت قبل حل و فصل می‌شده و حالا تهیه کننده، آن را بر سر سازمان سینمایی دولت جدید فرافکنی می‌کند.

البته برخی تهیه‌کنندگان از جنجال رسانه‌ای برای دور زدن اصلاحات مدنظر و تبلیغ غیرمستقیم فیلم خود استفاده می‌کنند. با این حال همانگونه که در مقدمه ذکر شد، سیاست سازمان سینمایی به رسمیت شناختن مجوزهای صادر شده در دولت قبل است اما تهیه کننده فیلمی که حتی با سیاست‌های دولت قبل نیز قابل نمایش نبوده است، حال با متهم کردن وزارت ارشادی که چهار ماه است بر سر کار آمده به ضعف مدیریتی، زبان به تخریب و توهین گشوده است.

نکته قابل تأمل آنکه تهیه کننده مورد نظر، نه از جمله سینماگران تازه کار بلکه از جمله سینماگران و تهیه‌کنندگان با سابقه است و قطعاً این اولین باری نیست که با روال‌های قانونی جهت اخذ پروانه نمایش عمومی مواجه می‌شود. اینکه در این برهه زمانی او از این حربه برای مطرح کردن فیلم خود استفاده می‌کند، تکرار همان شیوه‌ نخ‌نما شده‌ای است که تعداد معدودی از فیلمسازان در برهه‌های مختلف به آن متوسل می‌شوند. 

مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی اخیراً اعلام کرد در جلسه‌ای با حضور تهیه‌کننده فیلم مذکور، این موضوع به ایشان ابلاغ شد که تا زمان انجام اصلاحات روی فیلم، نمایش آن از سوی سازمان سینمایی مورد پذیرش نیست، لذا تا انجام اصلاحات فیلم و بازبینی آن توسط شورای صدور پروانه نمایش، امکان اکران این فیلم وجود ندارد.پس برخلاف ادعای تهیه کننده، فیلم نه تنها توقیف نشده بلکه اراده سازمان سینمایی بر پخش آن است. جنجال‌های رسانه‌ای و شلوغ بازی در شأن تهیه کننده با سابقه سینما نیست و گرهی را که با دست گشوده می‌شود نمی‌توان و نباید با دندان گشود.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
آخرین اخبار